Ekstrem strømsparingsmodus

I perioder når du ikke bruker telefonen mye, kan du slå på ekstrem strømsparingsmodus for å forlenge batteriets levetid ytterligere. I denne modusen kan standbytiden vare lenger enn vanlig, og du kan bare bruke de mest grunnleggende funksjonene, for eksempel telefonsamtaler, tekstmeldinger og e-post.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Av/på.
  3. Klikk på Ekstrem strømsparingsmodus av/på for å slå denne modusen av eller på.

Hvis du vil angi når denne modusen skal slås på automatisk, klikker du på Ekstrem strømsparingsmodus, merker av for Slå på ekstrem strømsparingsmodus automatisk og velger et batterinivå.

Under Mer informasjon klikker du på Lær mer for å få detaljer om hvordan Ekstrem strømsparingsmodus forlenger batteriets levetid optimalt.