Legge inn tekst

Tastaturet blir tilgjengelig når du klikker på et tekstfelt i en applikasjon.
  • Klikk på tastene på skjermtastaturet for å skrive inn bokstaver, tall, symboler og andre tegn.
  • Klikk på for å legge inn en stor bokstav. Klikk to ganger for å slå på caps lock.
  • Trykk på og hold tastene med grå tegn øverst eller nederst for å legge inn tall, symboler eller aksenttegn. Noen taster har flere tegn eller aksenter knyttet til seg.
  • Klikk på for å vise tall- og symboltaster. Klikk på for å gå tilbake til hovedskjermbildet.
  • Klikk på for å velge mellom et bredt utvalg av emojier.
  • Klikk på for å sjekke flere funksjoner, alternativer og innstillinger.Du kan endre størrelse på tastaturområdet, endre layout og design, laste ned ordlister og mye mer.
  • Trykk på for å lukke skjermtastaturet.

Legge inn tekst ved å snakke

1. Klikk på et område hvor du vil skrive inn tekst.
  2. Trykk på og hold på skjermtastaturet.
  3. Når du ser den mikrofonknappen og ordene "‍Tal nå"‍, sier du ordene du vil angi.
  4. Angi tegnsettingstegn ved å si navnet. Du kan for eksempel si "‍komma"‍.

Aktivere smart tastaturalternativer

Slå på tastaturets avanserte funksjoner som hjelp til å skrive raskere, for eksempel kontekstuell prediksjon, autokorrigering og mer.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Språk og tastatur.
  3. Klikk på Virtuelt tastatur > TouchPal – HTC Sense-versjon > Smarte inndata.
  4. Velg alternativene du vil aktivere.