Laste ned apper fra Internett

Du kan laste ned apper direkte fra dine nettsteder.
Viktig: Apper lastet ned fra nettsteder kan stamme fra ukjente kilder. Som hjelp til å beskytte HTC U Ultra og dine personlige data, anbefaler vi på det sterkeste at du kun laster ned fra nettsteder du stoler på.
  1. Åpne nettleseren, og gå deretter til nettstedet hvor du kan laste ned ønsket app.
  2. Hvis du blir bedt om det, endrer du sikkerhetsinnstillingene slik at de tillater installering fra ​“‍ukjente kilder”.
  3. Følg nettstedets nedlastingsinstruksjoner for appen.
  4. Etter installering av appen må du gå tilbake til Innstillinger > Sikkerhet og fjerne merket for Ukjente kilder.