Ringe et internnummer

Hvis du vil hoppe over taleanvisninger etter at du har ringt et internnummer, gjør du ett av følgende:
  • Etter at du har ringt hovednummeret, trykker du på og holder * . Et komma (,) blir lagt til nummeret du ringer. Skriv inn internnummeret og klikk på Ring-knappen. Du vil bli koblet til hovedlinjen og deretter til internnummeret.
  • Etter at du har ringt hovednummeret, trykker du på og holder # for å legge til et semikolon (;). Angi internnummeret etter semikolonet og klikk på Ring-knappen. Etter tilkobling til hovedlinjen klikker du på Send for å ringe internnummeret.

Du kan lagre telefonnumre med et internnummer i Kontakter-appen.