Fjerne innhold fra HTC BlinkFeed

Enten det er en flis eller en hel feed kan du fjerne innhold du ikke vil se på HTC BlinkFeed.
  • Hvis du vil fjerne en flis, trykker du på og holder flisen du vil fjerne, og klikker på Fjern.
  • Hvis du vil fjerne en feedkilde, går du til den utskyvbare menyen ved siden av News Republic, og klikker på Utvid > Legg til emner. Klikk på en flis som er merket med Sjekket for å fjerne den.
  • Hvis du vil fjerne sosiale nettverk eller apper fra HTC BlinkFeed, går du til den utskyvbare menyen og klikker på Legg til kilder. Fjern deretter merket for sosiale nettverk eller apper du vil skjule fra HTC BlinkFeed.