Kopiere filer mellom HTC U Ultra og datamaskinen din

Du kan kopiere musikk, fotografier og andre filer til HTC U Ultra.
Viktig:
  • Lagre og lukk filene dine før du kopierer dem fra datamaskinen din til HTC U Ultra eller omvendt.
  • Hvis du bruker lagringskortet som internt lagringsområde, vil datamaskinen bare vise lagringskortets innhold.
  1. Koble HTC U Ultra til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB type-C-kabelen.
  2. HTC U Ultra låser du opp skjermen hvis den er låst.
  3. Svar Ja på pop-up-meldingen som spør om du vil bruke USB til filoverføringer.

Hvis du ikke ser denne meldingen, skyver du varslingspanelet åpent, klikker på varslingen Bruk USB til og klikker på Overfør filer.

Du vil se alternativer for visning eller import av filer på dataskjermen.

4. Velg å vise filer.
  5. Kopier filene fra datamaskinen til HTC U Ultra, eller omvendt.
  6. Koble HTC U Ultra fra datamaskinen når filene er kopiert.