Koble til VPN

Legg til virtuelle private nettverk (VPN-er) slik at du kan koble deg til og få tilgang til ressurser på innsiden av et lokalt nettverk, for eksempel firma- eller hjemmenettverket ditt.

Før du kan koble HTC U Ultra til det lokale nettverket, kan du bli bedt om å:
  • Installere sikkerhetssertifikater.
  • Angi påloggingsdetaljene dine.
  • Laste ned og installere en nødvendig VPN-app hvis du kobler til et sikret foretaksnettverk. Kontakt nettverksadministratoren din for detaljer.

HTC U Ultra må også først etablere en Wi-Fi- eller datatilkobling før du kan starte en VPN-tilkobling.

Legge til en VPN-tilkobling

Viktig: Du må stille inn en PIN-kode, et passord eller et mønster for låst skjerm før du kan bruke lagring av påloggingsdetaljer og sette opp VPN.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Under Trådløst og nettverk, klikk på Mer.
  3. Klikk på VPN > .
  4. Skriv inn VPN-innstillingene og sett dem i henhold til sikkerhetsdetaljene du fikk av nettverksadministratoren.
  5. Klikk på Lagre.

Koble til et VPN

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Under Trådløst og nettverk, klikk på Mer.
  3. Klikk på VPN.
  4. Klikk på VPN-en du vil koble deg til.
  5. Oppgi påloggingsinformasjonen og klikk deretter på Koble til. Når du er tilkoblet, vises ikonet VPN-tilkoblet i varslingsområdet på statuslinjen.
Hvis du vil koble fra en VPN-tilkobling, klikker du på VPN-tilkoblingen og klikker på Koble fra.
Deretter kan du åpne nettleseren for å få tilgang til ressurser, for eksempel intranettsteder i firmanettverket.
Relaterte fremgangsmåter