Velge en startsidelayout

Du kan velge mellom to startsidelayouter.

Klassisk-layouten lar deg legge til flere tradisjonelle appikoner og widgets på startskjermbildet. Tanken bak er at denne layouten vil følge og tilpasse seg for det du har lagt til på startskjermbildet i henhold til et usynlig rutenett.

Bilde som viser forskjellige temaer.

Freestyle-startskjermbildets layout frigjør deg fra rutenettets begrensninger og lar deg plassere ikoner og widgets hvor du vil på startskjermbildet. Du kan også bruke tilpassede etiketter som appikoner!

Bilde som viser freestylelayouten.

1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. Klikk på Tema.
  3. Klikk på Vis navigasjonsskuff > Klassiske layouttemaer eller Freestyle-layouttemaer.