Sjekke Vær

Bruk Vær-applikasjonen til å sjekke gjeldende vær og værmeldinger for de neste dagene i uken. I tillegg til din gjeldende plassering kan du vise værprognoser for andre byer rundt om i verden.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Vær. Du vil se været for forskjellige byer, inklusiv hvor du er.
  2. Klikk på en by for å få vist værinformasjon.
  3. Sveipt til Per time- og Varsel-kategoriene for å se værmeldingen for din valgte plassering.
  4. Hvis du vil sjekke været i andre byer, klikker du på Vis ikon for rullegardinliste og velger ønsket by.
  5. Hvis du vil legge til flere byer, klikker du på Legg til og angir plasseringen din.
  6. Hvis du vil endre temperaturskala, oppdatere tidsplanen og annet, klikker du på > Innstillinger.
Innstillingene dine i Vær-applikasjonen styrer også værinformasjonen som vises i Klokke.