Endre avspillingshastigheten for en video i sakte film

Juster avspillingshastigheten for en utvalgt del av en video i sakte bevegelse.
Viktig: Du kan bare endre videoavspillingshastighet for videoer som er tatt i sakte film i Kamera-appen.
  1. På startskjermbildet klikker du på , og finner frem til og klikker på Bilder.
  2. Finn og klikk på miniatyren av en video i sakte bevegelse for å vise den på full skjerm.

Videoer i sakte bevegelse er markert med -ikonet på miniatyren.

3. Klikk på skjermen for å se skjermkontrollene.
  4. Ram inn sekvensen du ønsker å kjøre saktere, ved å flytte glidebryterne til venstre og høyre.
  5. Klikk på Spill av video-knappen for å se resultatet.

Du kan fortsatt justere avspillingshastigheten under forhåndsvisning.