Endre skjermspråket

Endring av språket justerer tastaturoppsettet, dato- og klokkeslettformateringen og annet.

Du kan velge flere språk og bestemte dialekter slik at apper med lokalisert innhold vil vises korrekt.

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Språk og tastatur.
  2. Klikk på Språk. Det første språket på listen er standard visningsspråk.
  3. Klikk på Legg til et språk for å legge til et annet språk på listen, og velg den regionale varianten av språket.
  4. Hvis du vil endre visningsspråk, trykker du på og holder ved siden av ønsket språk, og drar det til begynnelsen av listen.
  5. Hvis du vil fjerne språk fra listen, klikker du på > Fjern og velger språkene du vil fjerne.