Kameraskjermbilde

Ta glimrende bilder og videoer med kameraet.
startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen. Du vil se Bilde-modus, som er standard fangstmodus.
Bytt mellom blitsmoduser.
Åpne den utskyvbare menyen for å velge en fangstmodus, og velg kamerainnstillinger.
Bytt mellom HDR-fotomodi.
Bytt mellom front- og hovedkamera.
Bytt mellom modusen Video og Bilde.
Fang et bilde.
Vis siste bilde eller video som ble tatt.
Tips:
Trykk to ganger på AV/PÅ-knappen mens telefonen er i dvalemodus for å åpne Kamera-appen umiddelbart. Sørg for at To trykk på strømknappen åpner kamera er avmerket i Innstillinger > Skjerm, bevegelser og knapper.

Zooming

Før du tar et vanlig fotografi eller spiller inn en video, skyver du to fingre fra hverandre for å zoome inn eller sammen for å zoome ut. Du kan også fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Slå kamerablitsen av eller på

Klikk på blitsikonet for å velge en blitsinnstilling.

Når du bruker eller , angir kameraet på en intelligent måte den beste blitslysstyrken for bildet.

I Selfie-bilde-modus kan du også klikke på blitsikonet for å slå skjermblitsen av eller på.

Bruke volumkapper til fangst

I Kamera-appen kan du angi at VOLUM-knappene skal fungere som lukkerutløser eller zoomkontroller.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Innstillinger > Volumknappalternativer.
  4. Velg hvordan du vil bruke volumknappene når du er i Kamera-appen.