HTC U Ultra‎

Opplæringsguider

< < Menu

Blokkere uønskede meldinger

Rydd opp i Meldinger-skjermen din ved å flytte søppelmeldinger fra kontakter til blokkeringsboksen. Hvis du har blokkert en konto, legges også kontaktens tekst- eller bildemeldinger i blokkeringsboksen.
  • Åpne Meldinger-appen, trykk på og hold en kontakt (eller et telefonnummer) og klikk på Blokker kontakt.
  • Hvis du vil blokkere flere kontakter, klikker du på > Blokker kontakter, velger kontaktene, og klikker på Blokker.
Når kontakten sender deg meldinger, vil du ikke se dem i Meldinger-skjermen eller motta varsler og anrop.
For å lese meldinger i blokkeringsboksen, på Meldinger-skjermen, trykk på > Blokker.
Tips:
  • For å fjerne meldinger eller kontakter fra blokkeringsboksen, trykk og hold kontakten (eller telefonnummeret) og trykk på Opphev blokkering.
  • Hvis du vil avvise fremtidige meldinger fra blokkerte kontakter fullstendig, klikker du på > Innstillinger > Generelt og fjerner merket for Lagre blokkmelding.
Relaterte fremgangsmåter
Var denne informasjonen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?