Ordne apper

Du kan ordne og flytte appene på Apper-skjermbildet.
  1. Fra HTC BlinkFeed eller et widgetpanel klikker du på .
  2. Klikk på Rullegardinliste, og velg hvordan du vil ordne apper, for eksempel alfabetisk.
  3. Velg Tilpasset hvis du vil flytte eller gruppere apper i mapper.

Vise eller skjule apper på Apper-skjermbildet

1. På skjermbildet Apper klikker du på > Skjul/vis apper.
  2. Velg appene du vil skjule, eller fjern merkene i avmerkingsboksene for å vise dem.
  3. Trykk på Ferdig.

Gruppere apper i en mappe

1. Apper-skjermbildet kikker du på Rullegardinliste > Tilpasset.
  2. Klikk på Meny > Omorganiser apper.
  3. Trykk på og hold en app og dra den deretter over til en annen app for å opprette en mappe automatisk.
  4. Hvis du vil legge til flere apper, drar du hver app over til mappen.
  5. Når du skal gi mappen et navn, åpner du den, klikker på tittellinjen og angir et mappenavn.
  6. Når du er ferdig, klikker du på Ferdig.

Flytte apper og mapper

1. Apper-skjermbildet kikker du på Rullegardinliste > Tilpasset.
  2. Klikk på Meny > Omorganiser apper.
  3. Trykk på og hold en app eller mappe, og gjør ett av følgende:
    • Dra appen eller mappen til en annen posisjon på samme side. Vent til du ser appens ikon bevege seg bort før du slipper fingeren.
    • Dra appen eller mappen til pilen eller for å flytte den til en annen side.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Ferdig.

Fjerne apper fra en mappe

1. Apper-skjermbildet kikker du på Rullegardinliste > Tilpasset.
  2. Klikk på Meny > Omorganiser apper.
  3. Bank på mappen for å åpne den.
  4. Trykk på og hold en app, og dra den ut til skjermbildet Apper. Vent til du ser appens ikon bevege seg bort før du slipper fingeren.
  5. Når du er ferdig, klikker du på Ferdig.