Legge til en app eller kontakt

Åpne apper raskt, og ring eller send en melding til venner ved hjelp av den sekundære skjermen.
  1. På den sekundære skjermen sveiper du til venstre eller høyre inntil du ser eller for å legge til en kontakt eller app.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på og velg en kontakt du vil legge til fra listen.
    • Klikk på og velg ønsket app fra listen.
Merk:
  • Hvis du vil fjerne en app eller kontakt, trykker du på og holder appen eller kontakten, og klikker på Fjern fra den andre skjermen.
  • Hvis du vil skifte ut en eksisterende app eller kontaktsnarvei, trykker du på og holder snarveien og velger erstatningen fra listen.