HTC U Play‎

< < Menu

Arbeide med Exchange ActiveSync-e-post

Med din Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du flagge viktige e-postmeldinger eller angi borte-fra-kontoret-svaret ditt direkte på telefonen.

Flagge en e-postmelding

1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  3. Klikk på flaggikonet som vises ved siden av en e-postmelding eller samtale mens innboksen vises.
    Tips: Hvis du vil flagge en e-postmelding innenfra en samtale, klikker du på Utvid for å utvide samtalen, og klikker på flaggikonet for e-postmeldingen.

Angi status for Borte fra kontoret

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Klikk på Flere alternativer-knappen > Borte fra kontoret.
  3. Klikk på gjeldende kontorstatus, og velg deretter Borte fra kontoret.
  4. Still inn datoer og klokkeslett.
  5. Angi autosvarmeldingen.
  6. Dersom du ønsker en annen autosvarmelding for mottakere utenfor organisasjonen din, trykk på alternativet Send svar til eksterne sendere, og skriv deretter inn autosvarmeldingen i boksen.
  7. Klikk på Lagre.