HTC U Play‎

< < Menu

Hva du kan gjøre på Google Bilder

Her er noen ting du kan gjøre når du bruker Google Bilder på telefonen.
  • Vis, rediger og del fotografier og videoer du har tatt på telefonen. Du har også tilgang til mediefiler du tidligere har sikkerhetskopiert til Google-kontoen.
  • Hvis du vil velge bilder eller videoer, trykker du på og holder en miniatyr for å velge en. Klikk på en dato for å velge alle mediefilene under den. I stedet kan du trykke på og holde en miniatyr som ditt første valg, og dra fingeren til det siste elementet du vil velge.
  • Forbedre RAW-bilder som er tatt direkte ved hjelp av HTC Kamera-appen.
  • Legg til Hyperlapse-effekten i videoene dine.
Tips: Hvis du vil lære mer om Google Bilder, klikker du på Vis navigasjonsskuff-knapp > Hjelp. Eller du kan besøke support.google.com/photos.