HTC U Play‎

< < Menu

Hva er HTC BlinkFeed?

Hent de siste nyhetene om interesser eller statusoppdateringer fra venner direkte i HTC BlinkFeed. Konfigurer sosiale nettverk og nyhetskilder, så vil mer vil dukke opp.
  • Sveip opp eller ned for å finne historier på HTC BlinkFeed.
  • Klikk på en flis for å vise innholdet. Hvis det finnes en videoflis, kan du se videoen på full skjerm, høre lyden og kontrollere avspillingen.
  • Mens du viser en nyhetsartikkel, sveiper du til venstre eller høyre for å vise flere historier.
  • Mens du er i HTC BlinkFeed, kan du trykke på HOME eller for å rulle til toppen.
  • Sveip til høyre på HTC BlinkFeed for å åpne den utskyvbare menyen hvor du kan velge typen feeder eller legge til spesielle emner du vil vise.
Merk:
  • Du vil se klokkewidgeten på HTC BlinkFeed hvis du har angitt HTC BlinkFeed som hovedstartbilde.
  • HTC BlinkFeed er en del av HTC Sense Home-appen. Hvis du vil ha de siste funksjonene i HTC BlinkFeed, kan du laste ned den nye versjonen av HTC Sense Home.