HTC U Play‎

< < Menu

Måter du kan sikkerhetskopiere filer, data og innstillinger

Bekymret for at du kan miste viktig data på HTC U Play? Sikkerhetskopier HTC U Play før du fjerner innhold fra lagringsområdet, utfører en fabrikktilbakestilling eller oppgraderer til en ny telefon.

Android Backup-tjeneste

Bruk Google-kontoen din til å sikkerhetskopiere appdata automatisk og innstillinger, medregnet Wi-Fi-passord og -filer som er lagret av visse apper.

HTC Sync Manager

Bruk HTC Sync Manager til å importere musikk, bilder og videoer fra HTC U Play til datamaskinen. Du kan også synkronisere lokalt lagrede kontakter, kalenderoppføringer, bokmerker, dokumenter og spillelister mellom HTC U Play og datamaskinen din.

Tilsvarende er HTC Sync Manager et godt alternativ hvis du ikke vil sikkerhetskopiere kontoer, innstillinger og annet personlig innhold til nettskyen. Du kan bruke det til å lage sikkerhetskopier av HTC U Play på datamaskinen din.

Andre backupalternativer

Hvis du vil, kan du sikkerhetskopiere data eller filer separat.

Med noen apper kan du sikkerhetskopiere data til lagringskortet, hvis det brukes som eksternt lagringsområde slik at du enkelt kan gjenopprette dem etter en fabrikktilbakestilling. Bare sørg for ikke å slette telefonens lagringskort når du foretar en fabrikktilbakestilling.

I visse apper kan du kanskje ikke bruke telefonens lagringsområde til å sikkerhetskopiere og gjenopprette appdata. Hvis en app forårsaker vanskeligheter og du må fjerne appdataene for å prøve å løse problemet, må du først sikkerhetskopiere appdata til telefonens lagringsområde.

Meldinger Sikkerhetskopier tekstmeldinger til telefonens lagringsområde eller et minnekort, eller lagre dem som et e-postvedlegg.
Kontakter
  • Lagre kontakter og andre personlige data til online-kontoer, slik at du enkelt kan synkronisere dem når du bytter til en annen telefon.
  • Hvis du har lokalt lagrede kontakter i Kontakter-appen, kan du eksportere dem til telefonens lagringsområde eller et minnekort.
Filer Koble HTC U Play til datamaskinen som en diskstasjon for å kopiere og lime inn filer på datamaskinen manuelt.
Andre data Sjekk andre apper for å se om de støtter eksport av data til telefonens lagringsområde eller minnekort.