HTC U Play‎

< < Menu

Finjustere HTC USonic-hodetelefonene

Opplev musikk finjustert for ørene dine når du bruker dine HTC USonic-hodetelefoner sammen med HTC U Play. Hodetelefonen vil skanne ørene dine for å fastslå lydnivået som passer best for deg.
Viktig: HTC USonic-hodetelefonene kan bare brukes med HTC U Play og andre kompatible HTC-telefoner som støtter HTC USonic.
  1. Plugg inn HTC USonic-hodetelefonene i telefonen, og sett ørepluggene i ørene dine.
  2. Hvis dette er første gang du plugger inn hodetelefonene og du blir bedt om å sette opp en personlig lydprofil, klikker du på Start.

Eller gå til Innstillinger og klikk på HTC USonic.

3. Klikk på Start skanning nå, og følg instruksjonene på skjermen for å sette opp lydprofilen din.
Hvis du vil slå hodetelefonenes personlige lydprofil av eller på, klikker du bare på HTC USonic av/på-bryteren i Innstillinger.
Merk:
  • Du kan legge til en annen profil for det samme eller et annet sett av HTC USonic-hodetelefoner. Bare klikk på HTC USonic > .
  • HTC USonic er ikke tilgjengelig over HDMI, Bluetooth, Miracast, eller USB-lyd ut.

Balansere omgivelseslys med hodetelefonene

Enten du er i et høylytt eller støyende miljø, eller om du har flyttet deg til et stillere miljø, kan HTC USonic-hodetelefonene tilpasses lydnivåene rundt deg basert på din personlige lydprofil.
For at hodetelefonene skal oppdage og balansere omgivelseslyd mens du lytter på musikk eller ser på en video, skyver du varslingspanelet åpent og klikker på HTC USonic-varslingen.