HTC U Play‎

< < Menu

Overføre iPhone-innhold via iCloud

Hvis du har en iCloud-konto, kan du synkronisere iPhone-innhold til iCloud-lagring, og deretter innhold, for eksempel kontakter eller bilder, til HTC U Play.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Hent innhold fra en annen telefon.
  2. Klikk på iPhone > Importer fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Følg trinnene som vises på skjermen, for å sikkerhetskopiere iPhone-innholdet på iCloud-lagringsområdet.
  4. Skriv inn iCloud e-postadresse og passord, og klikk på Logg på.
  5. Velg iPhone-sikkerhetskopien du vil overføre til HTC U Play, og klikk på Neste.
  6. Velg hvilke typer innhold du vil overføre, og velg deretter Importer.
  7. Vent på at overføringen blir ferdig, og klikk på Ferdig.
Merk: Bare enkelte kontaktdetaljer kan overføres, for eksempel kontaktnavnet, bilder, postadresse, e-postadresse, fødselsdato, merkedag og notater.