HTC U Play‎

< < Menu

Tips for å ta bedre bilder

For å ta bedre bilder med Kamera-appen følger her noen tips om hva du bør gjøre mens du tar bilder.

Før opptak

• Kontroller at kamera- og blitslinsene er rene og uten fingeravtrykk. Bruk en myk, ren mikrofiberklut til å tørke av dem.
  • Hold telefonen slik at fingrene dine ikke blokkerer kamera- og blitslinsene.

For klare, skarpe bilder

• Klikk på skjermen for å fokusere og omjustere bildekontrasten dynamisk, som noen ganger er ønskelig hvis du ønsker å ta en makro for å oppnå en forskjøvet bokeh-effekt eller ta bilder mens du er i bevegelse. Juster eksponeringen for å gjøre motivet lysere og få motivet til å virke mørkere og rikere. Hvis du vil ha detaljer, se Justere bilders eksponering raskt.
  • Hvis motivet er i bevegelse, trykker du på og holder motivet i søkeren for å låse fokuset.
  • Hvis det finnes deler av bildet som ligger i skygge, mens andre ligger i høylysområder, bruker du HDR-modus til å fange flere bilder av forskjellige eksponeringer og kombinerer dem til ett bilde. Hold HTC U Play stødig, eller plasser den på en plan overlate når du bruker HDR. Se Bruke HDR hvis du vil ha detaljer.
  • Når du tar et panoramabilde, bør du vurdere hele motivet og fokusere på et objekt med nøytral tone for å holde eksponeringen balansert i det sammensatte bildet.
  • Sørg for at du ikke beveger kameraet når du tar et bilde, spesielt under forhold med dårlig lys. Hold telefonen støtt, og ikke beveg kameraet mens du tar RAW-bilder i Pro-modus.

Andre tips

• I Kamera-innstillinger klikker du på Rutenett som hjelp til å ramme inn motivet bedre eller forbedre sammensetningen.
  • Etter fangsten kan du forbedre bildet i Google Bilder-appen.
Relaterte fremgangsmåter