HTC U Play‎

< < Menu

Ta et bilde

1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Bilde-modus hvis du ikke er i den allerede. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Pek med kameraet på det du ønsker å ta bilde av. Kameraet justerer fokuset automatisk mens du flytter det. Du kan også klikke på skjermen for å skifte fokus til et annet motiv.
  4. Hvis du vil justere eksponeringen manuelt, klikker du på skjermen og drar fingeren opp eller ned.

Eller slå på Berør Automatisk eksponering slik at du raskt kan gjøre et motiv lysere eller mørkere med bare ett klikk. Se Justere bilders eksponering raskt.

5. Når du er klar til å ta bildet, klikker du på .
Tips: I Fotomodus-innstillinger klikker du på Kameraalternativer og slår på Automatisk smil-utløser for å stille inn kameraet slik at det tar bilder automatisk når motivet smiler.