HTC U Play‎

< < Menu

Programvare og appoppdateringer

Last ned og installer programvareoppdateringer for å få de siste ytelsesforbedringene, programfikser og sikkerhetsforbedringer. HTC U Play kan sjekke og varsle deg om en ny programvareoppdatering.

Enkelte appoppdateringer er tilgjengelige fra HTC eller mobiloperatøren, og du vil motta varsler på telefonen når det finnes nye oppdateringer. Eller du kan installere appoppdateringer fra Google Play. Enkelte HTC-apper som ikke er forhåndslastet i visse telefoner, kan også lastes ned fra Google Play.

Merk: Informasjonen i denne håndboken er kanskje ikke helt oppdatert hvis det finnes nyere programvare eller appoppdateringer.

Sjekke systemets programvareversjon

Før du installerer en oppdatering av systemprogramvaren, må du først sjekke hvilken Android-versjon du har på telefonen.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Om.
  2. Klikk på Programvareinformasjon.

Aktivere automatiske oppdateringer

Du kan velge å laste ned og installere automatisk programvareoppdateringer for HTC eller mobiloperatørapper.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om > Progamvareoppdateringer.
  3. Hvis du vil spare databruk, kan du velge å oppdatere bare gjennom Wi-Fi.
  4. Velg om du vil laste ned systemoppdateringer, appoppdateringer eller begge deler automatisk.

Appoppdateringer installeres automatisk. Du må fortsatt kanskje bekrefte om oppdatert systemprogramvare skal oppdateres.

Se etter oppdateringer manuelt

Merk: Slå på mobildata, eller koble HTC U Play til et Wi-Fi-nettverk før du ser etter oppdateringer.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om > Progamvareoppdateringer. HTC U Play kontrollerer om oppdateringer er tilgjengelige.
Relaterte fremgangsmåter