HTC U Play‎

< < Menu

Hva er Smart-synkronisering?

Smart-synkronisering utvider automatisk synkroniseringstiden jo lenger E-post-appen er inaktiv. Sett e-postkontoen til Smart-synkronisering når du ikke trenger å sjekke nye e-postmeldinger ofte. Smart-synkronisering hjelper deg med å spare batteriet.

Hvis du ønsker å motta e-postmeldinger som de kommer, velger du Synkronisering i høytrafikkperiode og Synkronisering i lavtrafikkperiode i e-postkontoens innstillinger for Synkronisere, sende og motta.