HTC U Play‎

< < Menu

Dele telefonens Internett-tilkobling via USB-tilknytning

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen til HTC U Play for å koble til Internett.
Viktig:
  • Hvis du vil sørge for at USB-driverne for HTC U Play er oppdatert, installerer du siste versjon av HTC Sync Manager på datamaskinen din.
  • Du må kanskje få en USB-tilknytning lagt til i dataplanen din, og ekstrakostnader kan gjelde. Kontakt mobiltjenesteleverandøren hvis du vil ha detaljer.
  • Sørg for at mobil data er slått på.
  1. Koble HTC U Play til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB type-C-kabelen.
  2. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  3. Under Trådløst og nettverk klikker du på Mer > Mobil nettverksdeling > USB-tilknytning.