HTC U Play‎

< < Menu

Sette opp lagringskortet som internt lagringsområde

Når du setter inn et lagringskort som ikke er brukt på HTC U Play tidligere, vil kortet monteres som eksternt lagringsområde som standard.

Hvis lagringskortet er nytt eller ikke har innhold du vil beholde, kan du formatere lagringskortet som internt lagringsområde for HTC U Play.
Viktig:
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lagring.
  2. Under Eksternt lagringsområde klikker du på ved siden av lagringskortets navn.
  3. Klikk på Formater som intern > Slett og formater > Formater.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å flytte de installerte appene og tilknyttede data fra telefonens lagringsområde til lagringskortet.
Tips: Hvis du ikke lenger vil bruke lagringskortet som internt lagringsområde, kan du formatere kortet på nytt som eksternt lagringsområde. Før du gjør det, må du sørge for å flytte alle appene og dataene fra kortet og tilbake til telefonens lagringsområde. Se Flytte apper og data mellom telefonens lagringsområde og lagringskortet.