HTC U Play‎

< < Menu

Sette opp HTC U Play for første gang

Når du slår på HTC U Play for første gang, eller etter at du har gjort en fabrikktilbakestilling, blir du bedt om å sette den opp.
Tips: Du kan aktivere TalkBack for å navigere gjennom stemmetilbakemelding før du velger språk. Trykk på og hold to fingre på skjermen inntil du hører en melding som sier at tilgjengelighetsmodus er aktivert.
Gå gjennom oppsettet på enheten for å velge Internett-tilkobling, logge på Google-kontoen, sette opp enhetsbeskyttelsen for HTC U Play og annet.
Bruk Android Backup-tjenesten hvis du brukte den til å sikkerhetskopiere den gamle telefonen tidligere. På skjermbildet der du blir spurt om hvilken enhet du vil gjenopprette fra, klikker du på navnet til den gamle telefonmodellen. Klikk på for å velge typen elementer du vil gjenopprette, og klikk på Gjenopprett for å fortsette.

I motsatt fall klikker du på Ikke gjenopprett.

Hvis du har innhold som mediefiler og data du vil overføre fra en gammel telefon, se Måter å overføre innhold på fra den forrige telefonen.
Merk: Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader. For å unngå datagebyrer kan du deaktivere disse funksjonene under Innstillinger. Hvis du vil ha mer informasjon om plasseringstjenester, se Slå plasseringstjenester av eller på.