HTC U Play‎

< < Menu

Sette opp smart lås

Sett opp telefonen slik at den oppdager ansiktet ditt eller en annen klarert enhet før du kan låse opp skjermen.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Skjermlås og velg og sett opp en skjermlås.

Dette vil være din reservemetode for skjermlåsing.

3. Sikkerhet-skjermen klikker du på Smart lås.
  4. Bekreft skjermlåsen.
  5. Velg hva du vil at telefonen skal oppdage før den låses opp.
  6. Følg instruksjonene på skjermen og trykk på for å gå tilbake til Sikkerhet-skjermbildet.
  7. Klikk på Lås telefonen automatisk og angi perioden med inaktivitet før skjermen skal låses.
For å gjøre Smart lås mer pålitelig og sikrere kan du lære opp HTC U Play til å gjenkjenne ansiktet ditt i forskjellige situasjoner, for eksempel når du har på deg briller eller har anlagt skjegg.

Klikk på Smart lås, bekreft skjermlåsen og klikk på Klarert ansikt > Forbedre ansiktssamsvar. Følg instruksjonene på skjermen.