HTC U Play‎

< < Menu

Tidsbasert bakgrunn

Angi at hjemmebakgrunnen skal endres automatisk i løpet av dagen og natten.
Viktig: Du kan bare bruke en tidsbasert bakgrunn mens du er i klassisk startskjermbildeoppsett.
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. Klikk på Tema.
  3. Klikk på Vis navigasjonsskuff > Rediger gjeldende tema.
  4. Klikk på Startsidebakgrunn.
  5. Klikk på Rullegardinliste > Tidsbasert. Deretter vil du se tre sideminiatyrer.
  6. Klikk på Endre bakgrunn under Dag-miniatyren for å velge bakgrunnen du vil vise på dagtid.
  7. Velg fra de forvalgte bakgrunnene, eller klikk på Mer for å velge mellom bildene.
  8. Klikk på Endre bakgrunn under Natt-miniatyren for å velge bakgrunnen du vil vise om natten.
  9. Klikk på Ferdig.