HTC U Play‎

< < Menu

Sende en e-postmelding

1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  3. Klikk på Skriv.
  4. Fyll ut en eller flere mottakere.
    Tips: Vil du inkludere flere mottakere med en kopi (Cc) eller en blindkopi (Bcc) av e-postmeldingen? Klikk på Flere alternativer-knappen > Vis kopi/blindkopi.
  5. Skriv inn emnet, og skriv deretter meldingen din.
  6. Du kan gjøre følgende:
    • Legg til et vedlegg. Klikk på Legg ved og velg hva du vil legge ved.
    • Angi prioriteten for en viktig e-postmelding. Klikk på Flere alternativer-knappen > Angi prioritet.
  7. Klikk på Send.
    Tips: Hvis du vil lagre e-posten som et utkast og sende den senere, trykker du på Flere alternativer-knappen > Lagre. Eller trykk på .

Fortsette en e-postkladd

1. I en e-postkontos innboks klikker du på Flere alternativer-knappen > Mappe > Utkast.
  2. Klikk på meldingen.
  3. Når du er ferdig med å redigere meldingen, klikker du på Send.