HTC U Play‎

< < Menu

Selfier

Ta glimrende selfier på hvilken måte du vil. Selfiefotomodus på HTC U Play lar deg bytte mellom standard bildeoppløsning og UltraPixel.

Bruk standard UltraPixel-innstilling i situasjoner med lite lys, for eksempel en stemningsfull middag med tente lys. Velg mellom standardoppløsninger når du tar selfier under normal forhold. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom oppløsninger, se Angi bildekvalitet og -størrelse.

Bruke hudretusjeringer med Live Makeup

Retusjer huden før du tar selfien. Live Makeup gjør huden din mykere i sanntid.
Viktig: Live Makeup er deaktivert når auto-HDR er på.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til modusen Selfie-bilde. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Hvis du ikke ser Live Makeup-glidebryteren på søkerskjermbildet, klikker du på for å åpne utstikkermenyen og klikker på .
  4. Hvis du vil endre hudens mykhetsnivå, drar du glidebryteren for justering.
Tips: Neste gang du ønsker å ta selfier uten å bruke Live Makeup, klikker du på for å åpne utstikkermenyen og klikker på for å slå av Live Makeup.

Ta selfiebilder automatisk

Hold stille for å ta en automatisk selfie, eller bare smil! Du behøver bare å slå på denne funksjonen i kamerainnstillingene.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til modusen Selfie-bilde. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  4. Klikk på Innstillinger > Kameraalternativer.
  5. Velg alternativet Automatisk selfie-bilde, og klikk utenfor utstikkermenyen for å lukke den.
  6. Still deg opp og ram inn deg selv i søkerskjermbildet.
  7. Hvis du vil ta selfien automatisk, se på frontkameraet og gjør slik:
    • Stå stille inntil den hvite boksen blir grønn i søkeskjermbildet.
    • Eller smil mot kameraet. Hold smilet i noen få sekunder inntil bildet er tatt.

Ta selfier med talekommandoer

Du kan enkelt ta foto- eller videoselfier ved hjelp av enkle talekommandoer. Du behøver bare å slå på denne funksjonen i kamerainnstillingene.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til modusen Selfie-bilde- eller Selfie-video. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  4. Klikk på Innstillinger > Kameraalternativer.
  5. Velg alternativet Ta bilde med stemmen, og klikk utenfor utstikkermenyen for å lukke den.
  6. Still deg opp og ram inn deg selv i søkerskjermbildet.
  7. Se på frontkameraet og deretter:
    • Si Cheese eller Capture for å ta en bildeselfie.
    • Si Opptak for eller Ruller å spille inn en videoselfie.
Tips: Du kan også bruke talekommandoer med hovedkameraet. Bytt til Bilde-modus, og slå på Ta bilde med stemmen i kamerainnstillingene.

Ta bilder med selvutløseren

Når du bruker selvutløseren, teller Kamera-appen ned før du tar bildet. Du kan angi nedtellingstiden.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Velg fangstmodusen du vil bruke. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  4. Klikk på Utløser for å angi nedtellingstiden.
  5. Klikk på for å starte tidtakeren. Kameraet tar bildet etter nedtellingen.

Endre vinkelen på selfier

Vil du at bildenes vinkel skal se nøyaktig ut som måten du ser deg selv på i søkerskjermbildet?
  1. Bytt til modusen Selfie-bilde. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Innstillinger > Kameraalternativer.
  4. Kontroller at Lagre speilede selfie-bilder er avmerket.