HTC U Play‎

< < Menu

Spille inn video

1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Video-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Når du er klar til å starte opptaket, trykk på .
  4. Endre fokus til et annet motiv eller område ved ganske enkelt å trykke på det i søkerskjermbildet. Du kan også endre eksponeringen etter at du har klikket ved å dra opp og ned på skjermen.
  5. Trykk på blitsikonet for å slå blitsen på eller av.
  6. Klikk på for å stanse innspillingen midlertidig, og klikk på for å fortsette.
  7. Hvis du vil stoppe innspilling, klikker du på .

Stille inn videooppløsning

1. Bytt til Video-modus.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Kvalitet fo å endre videooppløsningen.

Ta et bilde mens du spiller inn en video – VideoPic

1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Video-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å starte innspillingen.
  4. Under innspilling klikker du på når du vil ta et stillbilde.
  5. Bank på for å stoppe innspillingen.
Relaterte fremgangsmåter