HTC U Play‎

< < Menu

Nattmodus

Aktivering av nattmodus på kvelden forskyver visningsfargene fra blå til varmere farger for å redusere belastningen på øyet.
  1. startskjermbildet klikkker du på > Innstillinger > Skjerm og bevegelser eller Skjerm, bevegelser og knapper.
  2. Klikk på Nattmodus, og klikk på av/på-bryteren for å slå den på.
  3. Dra glidebryteren for å justere fargetemperaturen. Ved å dra glidebryteren mot Varmere filtrerer du ut mer blått lys.
  4. Klikk på Aktiver nattmodus automatisk for å angi en tidsplan for når en nattmodus skal slås på.