HTC U Play‎

< < Menu

nano-SIM-kort

Bruk et standard nano-SIM-kort. Et modifisert kort som er tykkere enn det standard nano-SIM-kortet, vil ikke passe ordentlig i brettet og kan skade kortsporet.
Image warning against using a modified SIM card.

Sette inn et nano-SIM-kort

1. Hold telefonen med forsiden opp.
  2. Sett inn spissen av skuffutløserverktøyet som fulgte med telefonen (eller en liten utrettet binders) i skuffens utløserhull.
  3. Skyv tuppen helt inn i hullet før skuffen utløses, og trekk deretter ut skuffen.
  4. Gjør følgende for å plassere nano-SIM-kortet inn i skuffen:
    • Enkelt-SIM-modell: Med nano-SIM-kortets gullkontakter vendt nedover plasserer du kortet i skuffens SIM-holder. Sørg for å plassere det avskårne hjørnet i hakket på holderen.

Plasser microSD-kortet i skuffens SD-holder. Se Sette inn microSD-kortet.

• Dobbel-SIM-modell: Med gullkontaktene vendt nedover plasserer du nano-SIM-kort i skuffens SIM 1- og SIM 2-holder. Sørg for å plassere de avskårne hjørnene i hakkene på holderne.
      Merk: Dobbel-SIM-modell:
      • Ifølge standardinnstillingen vil SIM 1 koble til 4G LTE/3G-nettverket, og SIM 2 vil koble til 3G/2G. Hvis du vil finne ut hvordan du stiller inn det foretrukne kortet for tilkobling til 4G LTE, se Administrere dine nano-SIM-kort med Styreverktøy for to nettverk.
      • SIM 2 og SD er merket på den samme holderen i skuffen. Plasser det andre nano-SIM-kortet eller et microSD-kort i denne holderen. Begge kort kan ikke settes inn samtidig.
  5. Når du setter inn skuffen, må du sørge for at den vender oppover slik at kortene ikke faller ut. Hold skuffene med den ytre kortholderen mellom fingrene, og skyv skuffen helt inn i sporet.

Dobbel-SIM-modell:

6. Trykk på skuffens deksel for å lukke det tett.

Fjerne et nano-SIM-kort

Viktig: Sørg for å slå av HTC U Play før du tar ut kortet.
  1. Hold telefonen med forsiden opp.
  2. Sett inn tuppen på skuffutløserverktøyet eller en liten bøyd binders i skuffutløserhullet.
  3. Skyv spissen helt inn i hullet til kortskuffen løses ut.
  4. Trekk ut skuffen og ta ut nano-SIM-kortet.
  5. Når du skal sette inn skuffen igjen, midtstiller du den først i sporet og skyver den helt inn.
  6. Trykk på skuffens deksel for å lukke det tett.