HTC U Play‎

< < Menu

Flytt meldinger til den sikre boksen

Du kan flytte private meldinger til den sikre boksen. Du må angi et passord for å lese disse meldingene.
Viktig:
  • Den sikre boksen krypterer ikke meldinger.
  • Meldinger som er lagret på nano-SIM-kortet, kan ikke flyttes til den sikre boksen.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Meldinger.
  2. Klikk på en kontakt (eller et telefonnummer) for å vise utvekslingen av meldinger med den kontakten.
  3. Klikk på > Flytt til sikker boks.
  4. Velg meldingene og klikk deretter på Flytt.
Tips: Når du skal flytte alle meldingene fra en kontakt, går du til Meldinger-skjermen, trykker du på og holder kontakten og klikker på Flytt til sikker boks.
  • Hvis du vil lese meldinger i den sikre boksen på Meldinger-skjermen, klikker du på > Sikker. Hvis det er første gang du bruker den sikre boksen, angi et passord.
  • Hvis du vil fjerne meldinger eller kontakter fra den sikre boksen, trykker du på og holder kontakten (eller telefonnummeret) og klikker på Flytt til generell boks.