HTC U Play‎

< < Menu

Slå sammen kontaktinformasjon

Unngå dupliserte oppføringer når du slår sammen kontaktinformasjon fra ulike kilder, som sosiale nettverkskontoer, til én kontakt.

Godta foreslått kontaktlenker

Når HTC U Play finner kontakter som kan slås sammen, vil du se et lenkevarsel når du åpner Kontakter-appen.

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. I Kontakter-kategorien klikker du på varslingen Foreslåtte kontaktlenker når den er tilgjengelig. Du får se en liste over forslag til kontakter å slå sammen.
  3. Klikk på ved siden av kontakten du vil slå sammen. I andre tilfeller klikker du på for å avvise koblingsforslaget.
Tips: Hvis du ikke ønsker å motta forslag på kontaktlenker, går du til kategorien Kontakter og klikker på > Innstillinger. Tøm alternativet Foreslå kontaktlink.

Slå sammen kontaktinformasjon manuelt

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) som du vil etablere en kobling til.
  2. Trykk > Kobling.
  3. Du kan:
    • Under Foreslå koblinger kobler du kontakten til en konto.
    • Under Legg til kontakt klikker du på ett av alternativene for å koble til en annen kontakt.

Bryte koblingen

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) hvis lenke du vil bryte.
  2. Trykk > Kobling.
  3. Under Koblede kontakter klikker du ved siden av en konto for å bryte lenken.