HTC U Play‎

< < Menu

Justere kamerainnstillinger manuelt

Vil du ha ekspertkontroll over kamerainnstillingene for forskjellige miljøer eller lysforhold. Bruk Pro-modus til å justere verdiene manuelt for innstillinger som hvitbalanse, eksponering, ISO og annet. Etterpå kan du lagre justeringene for gjenbruk.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Pro-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på en innstilling, og dra den over glidebryteren for å foreta justeringer.

Klikk på en innstilling igjen for å skjule glidebryteren.

4. Når du skal lagre justeringene som en tilpasset innstilling, klikker du på , velger Tilpasset 1, 2 eller 3 og klikker på Lagre.

Når du skal bruke en av de tilpassede innstillingene, klikker du på eller og velger den tilpassede innstillingen (, eller ) du vil bruke.

5. Hvis du vil endre en innstilling tilbake til auto, klikker du på .
  6. Når du er klar til å ta bildet, klikk på .