HTC U Play‎

< < Menu

Styre dataforbruket ditt

Hvis du har begrenset dataforbruk, er det viktig at du holder rede på aktivitetene og appene som vanligvis sender og mottar data, som surfing på nettet, synkronisering av online kontoer og sending av e-post eller deling av statusoppdateringer.

Her er noen andre eksempler:

• Streaming av nettvideoer og musikk
  • Spilling av spill på nettet
  • Nedlastning av apper, kart og filer
  • Oppdatering av apper for å oppdatere informasjon og strømmer
  • Opplasting og sikkerhetskopiering av filer til din online lagringskonto
  • Bruke HTC U Play som Wi-Fi-hotspot
  • Dele den mobile datatilkoblingen med USB-tilknytning

For å hjelpe deg med å spare på dataforbruket, kobler du til et Wi-Fi-nettverk når enn det er mulig og setter opp dine online kontoer og e-poster til sjeldnere synkronisering.

Slå dataroaming på eller av

Koble til mobiloperatørens partnernettverk og få tilgang til datatjenester når du er utenfor dekningsområdet til mobiloperatøren.

Advarsel: Bruk av datatjenester under roaming kan bli kostbart. Forhør deg med mobiloperatøren om prisene for dataroaming før du bruker denne tjenesten.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Mobildata.
  3. Merk av for eller fjern alternativet Dataroaming.

Holde rede på dataforbruket ditt

Overvåk dataforbruket ditt for å forhindre at du overskrider din månedlige kvote.
Merk: Dataforbruket som måles av HTC U Play kan avvike fra, og være mindre enn, ditt faktiske dataforbruk.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Under Trådløst og nettverk klikker du på Mer > Dataforbruk.
  3. På telefonmodeller med dobbel SIM klikker du på for å velge et kortspor.
  4. Velg Begrens mobildataforbruk, og klikk på OK for å deaktivere datatilkoblingen din automatisk når du når den angitte grensen.
  5. Dra den øvre linjen GRENSE for å innstille den månedlige datagrensen.
  6. Velg Varsle meg om dataforbruk, og dra deretter den lavere linjen VARSLE for å stille inn et varsel før du når din månedlige datagrense.
  7. Klikk på Nullstill dataforbrukssyklus, og still deretter inn dagen i måneden når forbruket ditt nullstilles. Denne datoen er vanligvis begynnelsen på månedregningen din.
Tips: Hvis du kobler HTC U Play til et annet bærbart Wi-Fi-hotspot, trykker du på > Mobile tilgangspunkter for å begrense nedlasting av bakgrunnsdata som kan innebære ekstra datagebyrer.

Vise dataforbruket til apper

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Under Trådløst og nettverk klikker du på Mer > Dataforbruk.
  3. På telefonmodeller med dobbel SIM klikker du på for å velge et kortspor.
  4. Rull ned skjermen for å se en liste over apper og informasjon om deres dataforbruk.
  5. Klikk på en app for å se flere detaljer.
Relaterte fremgangsmåter