HTC U Play‎

< < Menu

Administrere apper som kjører i bakgrunnen

Du kan angi at Boost+-appen automatisk skal stanse ubrukte apper som kjører i bakgrunnen. Dette bidrar til å spare batteristrøm.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Boost+.
  2. Klikk på Optimaliser bakgrunnsapper.
  3. Kontroller at bryteren Optimaliser bakgrunnsapper Av/på er slått på.

Boost+ viser en liste over ubrukte apper som kjører i bakgrunnen.

4. Klikk på en app under Automatisk stopp for å velge om du alltid vil stoppe appen, stoppe appen når den ikke kjører på en viss periode, eller alltid la appen kjøre i bakgrunnen.

Hvis du vil stoppe en app automatisk etter en periode med inaktivitet, klikker du på Flere alternativer-knappen > Planlegg automatisk stopp, og vel hvor lenge en app skal være ubrukt før den stoppes automatisk.