HTC U Play‎

< < Menu

Ringe med Smartringing

Du kan enten ringe et nummer direkte eller bruke Smartringing for å sette opp en samtale hurtig. Smartringing søker og ringer til en lagret/synkronisert kontakt eller et nummer fra samtaleloggen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Skriv inn telefonnummeret eller de første bokstavene i kontaktnavnet for å se det resultatet som passer best.
  3. Hvis det blir funnet mange samsvar (for eksempel 8), klikker du på tallet for å se alle samsvar.
  4. Klikk på kontakten du vil ringe.
    Tips:
    • Klikk på ved siden av kontaktnavnet for å se etter andre telefonnumre tilknyttet kontakten.
    • Hvis telefonnummeret har et internnummer, klikker du på når du har koblet til hovedlinjen, og taster inn internnummeret.
  5. Hvis du bruker en telefonmodell med dobbel SIM, klikker du på anropsknappen som svarer til kortet du vil bruke.

Foreta et anrop med stemmen

Ring en kontakt håndfritt ved hjelp av stemmen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Klikk på .
  3. Si navnet på kontakten du vil ringe. Si for eksempel "‍Ring [personens navn i telefonboken]."‍
  4. Følg skjerminstruksjonene for å foreta anropet.