HTC U Play‎

< < Menu

HTC U Play – oversikt

Etter at du har tatt HTC U Play ut av esken, gjør du deg først kjent med kortsporenes plassering og de forskjellige knappekontrollene.
Merk: Støtte for dual SIM-kort varierer mellom telefonmodeller, regioner og land.
  1. AV/PÅ
  2. VOLUM-knapper
  3. Frontkamera
  4. Mikrofoner
  5. Nærhetssensor
  6. Varsellampe
  7. nano-SIM og lagringskortskuff
  8. TILBAKE
  9. HOME / Fingeravtrykksskanner
  10. USB type-C-kontakt
  11. NYLIGE APPER
  12. Høyttaler
Viktig:
Du trenger 4G/LTE-abonnement for å bruke operatørens 4G/LTE-nettverk for tale og datatjenester. Hør med operatøren hvis du vil ha detaljer.
Merk:
  • Hvis du vil bruke et deksel eller en skjermbeskytter, må du ikke dekke til og blokkere nærhetssensoren. Kjøp et deksel eller en skjermbeskytter utformet for HTC U Play.
  • Unngå at væske eller støv trenger inn i mikrofonhullet for å forhindre skade på mikrofonen.
  • Ikke demonter noen del av telefonen. Ikke press telefonen åpen eller fjern batteriet med makt. Dette kan skade telefonen eller dens elektronikk, og vil gjøre garanten ugyldig.

Bakpanel

1. Hovedkamera med OIS og PDAF
  2. Dobbel LED-lykt
Merk:
  • OIS står for Optical Image Stabilization.
  • PDAF står for Phase Detection AutoFocus.