HTC U Play‎

< < Menu

Fingeravtrykksskanner

Du kan raskt vekke og låse opp HTC U Play ved hjelp av fingeravtrykket ditt. Du kan legge til opptil 5 fingeravtrykk.

Når du setter opp og bruker fingeravtrykksskanneren, følger du disse tipsene:

• Sørg for at fingeren og fingeravtrykksskanneren er tørre og rene.
  • Bruk hele fingerens bredde, også sidene og tuppen.
  • Når du registrerer fingeravtrykket, berører du skanneren inntil den vibrerer.
  • Fingeravtrykksskanneren har 360° lesbarhet – du kan berøre en registrert finger i en hvilken som helst vinkel til skanneren for å slå på skjermen eller låse opp HTC U Play.
Merk: Du vil kanskje ikke være i stand til å angi at fingeravtrykksskanneren for å låse opp HTC U Play, hvis du har logget på en Exchange ActiveSync-konto som krever at du angir et annet alternativ for låst skjerm (for eksempel et passord). Forhør deg med Exchange Server-administratoren hvis Exchange ActiveSync-kontoen støtter fingeravtrykksskanneren.

Legge til et fingeravtrykk for første gang

1. startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger > Fingeravtrykksskanner.
  2. Klikk på Legg til fingeravtrykk.

Hvis du ikke har satt opp et låseskjermmønster, en PIN-kode eller et passord allerede, blir du bedt om å sette opp et. Se Angi en skjermlås.

3. Trykk på Start.
  4. Velg fingeren eller tommelen du bruker, berør skanneren inntil den vibrerer, og løft fingeren eller tommelen.
  5. Berør skanneren gjentatte ganger inntil fingeravtrykket er riktig registrert. Du vil få de beste resultatene hvis du holder fingeren i samme retning når du berører skanneren.
  6. Etter at fingeravtrykket ditt er registrert, trykker du på Ferdig.
Du kan nå bruke fingeravtrykket til å vekke og låse opp din HTC U Play.
Advarsel: Du må legge inn ditt reservemønster for låst skjerm, reserve-PIN-kode eller reservepassord hvis skanneren ikke identifiserer fingeravtrykket etter fem forsøk. Du har bare 10 ekstra forsøk før dataene dine slettes fra HTC U Play.

Legge til, fjerne eller redigere fingeravtrykk

1. startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger > Fingeravtrykksskanner.
  2. Angi ditt mønster, PIN-koden eller passordet.
  3. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på Legg til fingeravtrykk for å legge til et annet fingeravtrykk.
    • Klikk på et registrert fingeravtrykk for å endre navn på eller slette det.
    • Klikk på Tilbakestill fingeravtrykksskanner for å slette alle registrerte fingeravtrykk.
    • Merk av for Oppvekkingsskjermbilde hvis du vil kunne klikke på fingeravtrykkleseren for å vekke og låse opp skjermen.