HTC U Play‎

< < Menu

Nødanrop

I enkelte regioner kan du foreta nødanrop fra HTC U Play selv om nano-SIM-kortet er blokkert eller hvis du ikke har et kort installert.
Viktig: Hvis du ikke har et nettverkssignal, kan du ikke gjøre et nødanrop.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Skriv inn nødnummeret til din plassering, og klikk på Ring.
Tips: Hvis du har aktivert, men glemt det låste passordet eller låsemønsteret, kan du fortsatt foreta nødanrop ved å klikke på Nødsituasjon på skjermen.