HTC U Play‎

< < Menu

Redigere en Hyperlapse-video

Hvis du fanget en video i Hyperlapse-modus, kan du bruke varierende hastigheter på forskjellige seksjoner av videoen.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Bilder.
  2. Finn og klikk på Hyperlapse-videoen for å vise den på full skjerm.

Hyperlapse-videoer er merket med -ikonet på miniatyren.

3. Klikk på .
  4. Flytt venstre og høyre glidebryter for å dele inn videoen i seksjoner.
    bilde som viser redigeringshyperlapse
  5. Klikk på en seksjon du vil justere, og klikk på et punkt som svarer til en bestemt avspillingshastighet for å endre den valgte seksjonen.
  6. Gjenta forrige trinn for de gjenværende seksjonene.
  7. Klikk på Godta-knappen.
Den redigerte videoen lagres som en kopi. Den originale videoen forblir uredigert.

Legge til en Hyperlapse-effekt på en regelmessig video

1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Bilder.
  2. Finn og klikk på miniatyren av en video for å vise den på full skjerm.
  3. Klikk på > Rediger i Zoe-videoredigeringsprogram.
  4. Klikk på Lag en hyperlapsevideo.
  5. Flytt venstre og høyre glidebryter for å dele inn videoen i seksjoner.
  6. Klikk på en seksjon du vil justere, og klikk på et punkt som svarer til en bestemt avspillingshastighet for å endre den valgte seksjonen.
  7. Gjenta forrige trinn for de gjenværende seksjonene.
  8. Klikk på Godta-knappen.
Den redigerte videoen lagres som en kopi. Den originale videoen forblir uredigert.