HTC U Play‎

< < Menu

Lage ditt eget tema

Du kan opprette og tilpasse ditt eget tema og til og med dele det slik at andre kan laste det ned.
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. Klikk på Tema.
  3. Klikk på Lag et tema > Endre bakgrunn for å angi hovedbakgrunnen for temaet.
  4. Velg et bilde fra telefonen, eller ta et bilde med Kamera.
  5. Flytt eller forstørr beskjæringsboksen etter bildeområdet du vil inkludere.
  6. Beskjær og lagre bildet.
  7. Klikk på Neste.
  8. Sveip opp eller ned for å velge en stil for temaet ditt.
  9. Klikk på Rediger for å tilpasse stilelementer som farger og ikoner.

Klikk på Neste hvis du ikke vil tilpasse temaet ytterligere.

10. Når du er ferdig med å tilpasse temaet, klikker du på Forhåndsvisning for å se hvordan temaet vil se ut.
  11. Klikk på Fullfør, gi temaet et navn og klikk på OK for å lagre det.

Hvis du vil bruke temaet etter at du har lagret det, må du merke av for Bruk dette temaet nå.