HTC U Play‎

< < Menu

Opprette et opplåsingsmønster for enkelte apper

Legg til et sikkerhetsmønster for visse installerte apper du behandler som private. Lås disse appene for å kreve et opplåsingsmønster hver gang appen åpnes, og unngå at andre får tilgang til den uten din tillatelse.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Boost+.
  2. Klikk på Lås apper.
  3. Tegn opplåsingsmønsteret du vil bruke.
  4. Du kan logge på Google-kontoen eller besvare et sikkerhetsspørsmål. Dette vil bare fungere som din autentiseringsmetode for å tilbakestille opplåsingsmønsteret.
  5. Klikk på Av/på-bryteren ved siden av en app når du vil kreve et opplåsingsmønster for å åpne den.
  6. Trykk på .
Tips:
  • Hvis du vil endre opplåsingsmønsteret for en app, klikker du på Lås apper og tegner opplåsingsmønsteret ditt. Klikk på Flere alternativer-knappen > Endre mønster.
  • Hvis du vil bruke fingeravtrykket til å låse opp apper, klikker du på Lås apper. Når du blir bedt om å tegne opplåsingsmønsteret, klikker du på Flere alternativer-knappen, og merker av for Bruk fingeravtrykk for å låse opp.