HTC U Play‎

< < Menu

Kameraskjermbilde

Ta glimrende bilder og videoer med kameraet.
startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen. Du vil se Bilde-modus, som er standard fangstmodus.
Bytt mellom blitsmoduser.
Åpne den utskyvbare menyen for å velge en fangstmodus, og velg kamerainnstillinger.
Bytt mellom HDR-fotomodi.
Bytt mellom front- og hovedkamera.
Bytt mellom modusen Video og Bilde.
Fang et bilde.
Vis siste bilde eller video som ble tatt.

Zooming

Før du tar et vanlig fotografi eller spiller inn en video, skyver du to fingre fra hverandre for å zoome inn eller sammen for å zoome ut. Du kan også fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Slå kamerablitsen av eller på

Klikk på blitsikonet for å velge en blitsinnstilling.

Når du bruker eller , angir kameraet på en intelligent måte den beste blitslysstyrken for bildet.

I Selfie-bilde-modus kan du også klikke på blitsikonet for å slå skjermblitsen av eller på.

Bruke volumkapper til fangst

I Kamera-appen kan du angi at VOLUM-knappene skal fungere som lukkerutløser eller zoomkontroller.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Innstillinger > Volumknappalternativer.
  4. Velg hvordan du vil bruke volumknappene når du er i Kamera-appen.