HTC U Play‎

< < Menu

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow bringer forbedringer av batteriets levetid, lar deg bruke lagringskortet som ekstern eller intern lagringsplass, og tilbyr andre fordeler.

Batterisparingsforbedringer

Doze-modus og appstandby bidrar til å bevare batterilevetid ved å begrense nettverkstilgang når telefonen ikke lades og når telefon og apper ikke har vært i bruk en stund.

Det finnes også batterioptimalisering for apper. Dette bidrar til å forlenge batteriets standbytid når du ikke bruker telefonen. Se Batterioptimalisering for apper hvis du vil ha detaljer.

Skjermsøk

Skjermsøk er en funksjon i Google-appen. Når du trykker på og holder HOME-knappen på telefonen, bruker Skjermsøk innholdet på gjeldende skjermbilde for å vise deg relatert informasjon, apper og handlinger.

Administrer telefonminne

Bruk Minne i Innstillinger til å overvåke gjennomsnittlig minnebruk og ytelse på HTC U Play. Du kan også bruke denne innstillingen til å undersøke hvilke apper som bruker mest minne.

Større endring i hvordan du bruker lagringskort

Hvis du har et eksisterende lagringskort med medier og andre filer, bruker du det som eksternt lagringsområde slik at du kan sette inn kortet og få tilgang til filene på en Android-telefonen.

Hvis du har et helt nytt lagringskort, kan du bruke kortet til å utvide det interne lagringsområdet. Se Bør jeg bruke lagringskortet som eksternt eller internt lagringsområde? og Sette opp lagringskortet som internt lagringsområde.

Tilbakestilling av nettverksinnstillinger

Tilbakestill raskt alle nettverksinnstillinger når HTC U Play har problemer med å koble til mobildata eller Wi-Fi-nettverket eller Bluetooth-enheten. Se Tilbakestilling av nettverksinnstillinger.

Google-innstillinger

Administrer innstillinger enkelt for Google-apper og -funksjoner på HTC U Play. Klikk på Google i Innstillinger og endre dine preferanser.

Smartere appkoblinger

Android 6.0 Marshmallow åpner automatisk den riktige appen for koblingen som du klikker på i en tekst- eller e-postmelding eller et webområde. Med smartere appkobling slipper du å gjette hvilke apper som kan håndtere koblingene du klikker på.

I Innstillinger kan du endre standardappene du kobler til. Hvis du vil ha detaljer, se Angi standardapper og Angi appkoblinger.

Apptillatelser

Som hjelp til å beskytte telefonen og personvernet har Android 6.0 Marshmallow forbedret måten appene er gitt tilgang til visse data eller funksjoner på, for eksempel kontakter eller mikrofonen. Hvis du vil ha detaljer, se Kontrollere apptillatelser.

Nattmodus

HTC U Play har en nattmodusinnstilling som forskyver skjermfargene fra blått til varmere farger for å redusere øyebelastningen. Hvis du vil ha detaljer, se Nattmodus.