HTC U Play‎

Opplæringsguider

< < Menu

Legge til sosiale nettverk, e-postkontoer, med mer

Du kan synkronisere kontakter, kalendre og annen informasjon fra sosiale nettverk, e-postkontoer og onlinetjenester på HTC U Play. Avhengig av kontotype kan du synkronisere oppdateringer mellom HTC U Play og Internett ved å logge på dine onlinekontoer.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på kontotypen du vil legge til.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å angi kontoinformasjonen din.
Tips: Du kan legge til flere Google-kontoer.

Synkronisere kontoene

  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Autosynk På/Av-bryteren for å slå automatisk synkronisering på eller av.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle kontoer manuelt, klikker du på en kontotype og deretter på > Synkroniser nå på skjermbildet Kontoinnstillinger.
Tips:Kontoinnstillinger-skjermen kan du også endre synkroniseringsinnstillinger for en konto.

Fjerne en konto

Fjern kontoer fra HTC U Play hvis du ikke lenger bruker dem. Selv om du fjerner en konto, slettes ikke kontoer og informasjon fra selve online-tjenesten.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Trykk på en kontotype.

    Hvis du har logget på flere kontoer med samme kontotype, klikker du på kontoen du vil fjerne.

    Merk: Med visse kontotyper må du kanskje også først klikke på kontonavnet som skal fjernes, selv om det bare er én konto.
  3. Klikk på > Fjern konto.
Viktig: Noen personlige data kan beholdes av den tredjeparts applikasjonen etter at du har fjernet kontoen fra HTC U Play.
Relaterte fremgangsmåter
Var denne informasjonen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?